Home » Новини » Мода » Вивиан Уестууд пише автобиография

Вивиан Уестууд пише автобиография

Share Button
Вивиан Уестууд за своята биография

Вивиан Уестууд за своята биография

Вивиан Уестууд ще представи своята автобиография през Октомври следващата година. Модният ветеран работи върху своята автобиография заедно със своят приятел Иан Кели, и ще опише своята история на живота в най-малък детайл.

„Живите заслужават уважение. Мъртвите заслужават истината. Аз и Иан, работим заедно върху това и аз съм много развълнувана че това ще бъде моята собствена история, историята която никой преди това не е разказвал“, каза Вивиан.

Книгата ще бъде публикувана от Picador и ще съдържа истории написани от членове на семейството на Уестууд и нейни много близки приятели въпреки, че имена все още не се споменават.

Мемоарът ще отразава живота и, кариерата и, като се започне още от времената когато е била учителка в началното училище до момента в който се превръща в един от световноизвестните дизайнери и дори още по нататък.

Уестууд е известна със своята страст към природата, от нейните еко кампании, и съвсем спокойно може да бъде наречена една от ключовите фигури влияещи върху пьнк-а, помогнала на тази култура да излезе дори на модната сцена.

„Вивиан е много повече от това което първо ще забележите в нея…“ , каза Кели. „Тя е изключително запалена в опазването на човешките права и ценност, както и много съпричастна към еко политиката, но въпреки това аз ще ви разкажа и за една голяма омраза, за един топъл и нежен индивид, което лице и дрехи са много добре разпознавани по целият свят …“

One comment

  1. Нямам търпение и със сигурност ще си поръчам биографията на Westwood когато излезе, но ми е чудно какво чак толкова има да се напише ?