Home » Парфюмерия » Omnia Indian Garnet последният парфюм на Bvlgari

Omnia Indian Garnet последният парфюм на Bvlgari

Share Button

Вчера разбрахме за появата на новата Омния на Булгари която беше наречена Omnia Indian Garnet и която е посветена на ориента и колоритните източни народи и традиции в средна Азия!

Премиерата на Bvlgari Omnia Indian Garnet се състоя преди няколко дни в Рим – Италия на специално организираното мероприятие от Bvlgari в което участваха създателите на парфюма Алберто Морилас (Създал и предходните парфюми от същата колекция) и Едита Вилкевичуте която е моделът който бе избран за рекламно лице на новият парфюм.

Omnia Indian Garnet

Снимките на рекламната кампания са заснети в Индия и Индонезия, на многоцветните индийски пазари от където най-вероятно са взети и ароматите с които е създаден аромата на Omnia Indian Garnet. Надявам се скоро да можем да видим и колоритният клип който ще се получи от красивият неособено променен от модерното ежедневие Азиатски живот.

Засега няма данни дали и кога ще се появи рекламен клип към кампанията на Bvlgari Omnia Indian Garnet, но както знаем обикновенно след премиерата на самият парфюм, до няколко седмици излиза и клипа или поне така беше с последните няколко Omnia парфюма.

bvl-OMNIA-INDIAN-GARNET

 

Уханието на парфюма е изключително запленяващо и ще ви направи впечатление още от първите нотки на цитрусови плодове. Ароматът на Indian Garnet е създаден за ползване през пролетта, за всички онези дами които обичат мириса на цветният османтус и незаменимият кехлибар. Omnia Indian Garnet ще се превърне във вашият любим парфюм за пролетта а защо не и за лятото и есента и топлите им дни.

Парфюма ще се появи през средата на Март 2014-та година и се очаква да се предлага във всички големи вериги парфюмерии в разфасовки от 25ml, 40ml и 65ml с ароматно съдържание от Eau de Toilette.

Bulgari_Indian_Garnet_Omnia

 

Нотки на Omnia Indian Garnet

Връхни нотки:
цитрусовият аромат на портокал и мандарини;

Сърдечни нотки:
лекият и в същото време приятно запомнящ се дъх на османтус;

Базови нотки:
кехлибар който ще остави приятният вкус на аромата за дълго време.