Home » Парфюмерия » Nina Ricci La Tentation de Nina – Ревю

Nina Ricci La Tentation de Nina – Ревю

Share Button

nina la tentation

La Tentation de Nina е новият дамски парфюм ремейк на оригиналният парфюм на Nina Ricci от 2006-та година Nina. Парфюмът се появи благодарение на сътрудничеството между Оливър Кресп и Винсънт Лемайнс. Тези двама именити мъже полагаха усили доста дълго време преди да успеят да създадат уханието което виждате, толкова апетитно че да ви се прииска да го изядете…

Заедно с аромата, бяха пуснати и нови макарони производство на ресторанта в който Лемайнс е главен готвач които бяха кръстени също Nina.

o.23148

La Tentation de Nina е парфюм който бе лансиран в лимитирана серия за разлика от оригинала от 2006-та. Новото издание представя комбинацията между вкус и аромат по един нов и незабравим начин, който не може да бъде обяснен с прости думи, а трябва да се изпита. Както и да е парфюмът бе обявен за по-„зрял“ от останалите аромати от линията. Това може да бъде усетено с аромата му който не е толкова сладък колкото останалите аромати въпреки че е посветен на сладките макарони.

o.23149

La Tentation de Nina е свеж и цветен аромат с привкус на плодове. Ухае точно както макароните Нина само, че с топинг от конфитюр от къпина, с няколко лимонови нотки и ухание от роза. Композицията започва с топлите нотки на бергамот и цитрусови нотки. След няколко минути когато уханието се разгърне започват да се усещат и сърдечните нотки от лимон, българска роза, къпини и бадем, които се свързват с акордите от макарон, ванилия, сандалово дърво и бял мускус изграждащи базата.