Home » Парфюмерия » Dolce&Gabbana представи The One Gold и Platinum

Dolce&Gabbana представи The One Gold и Platinum

Share Button
Новите парфюми от D&G

Новите парфюми от D&G

Горещите новини идват винаги бързо и в същият ред на мисли Dolce & Gabbana лансира две нови версии на оригиналните си парфюми The One от 2006 за жени и оригиналният парфюм носещ същото име от 2008-ма за мъжете. Аналогично новите версии които ще се появят или в края на 2013 или началото на 2014-та ще бъдат кръстени The One Gold което ще бъде уханието представено ексклузивно за дамите и неговият партньор The One for Men Platinum за мъжете.

И за да се запази ефекта от противопоставяне който можем да забележим във флаконите същият мотив е прехвърлен при замисълът в самите композиции на парфюмите.

Dolce&Gabbana The One Gold Limited Edition е изграден от нотки на мандарина и бергамот комбинирани с личи, лилия и праскова. Базовите му нотки са ориенталски съдържащи мускус, кехлибар и ванилия.

Dolce&Gabbana The One for Men Platinum Limited Edition пък от своя страна съдържа нотки на кориандър, босилек и грейпфрут примесени с топлите акорди от джинджифил и кардамон в сърцето, а базата от кедър и тютюн завършва тази невероятна композиция.

Дамският парфюм ще бъде наличен във флакони от по 50 и 75ml EdP, докато мъжкият ще може да се открие в своят уникален флакон но във варианти от по 50 и 100ml EdT.

По долу можете да прегледате новият рекламен клип за тези нови ухания от линията на The One в които участват Скарлет Йохансон и Матю Макконаги под режисурата на Мартин Скорсезе: