Home » Парфюмерия » Cartier La Panthère – Реввю

Cartier La Panthère – Реввю

Share Button

Cartier La Panthère

La Panthère е най-новият дамски парфюм от Cartier, който се очаква да достигне пазара през Март месец 2014-та година. За създаването на парфюма вдъхновението идва от талисмана на марката и парфюма от 1986-та Panthère (Пантера). Това е бил и псевдонима на любимата жена на Cartier – Жийн Тоусайнт.

jeane-tousanint

Новият парфюм който ще видим през 2014-та година е символ на свободата, той представлява дамите които са независими, грациозни и се бунтуват срещу всякакъв вид подтисничество. Ароматът му е цветно-кипарисов и е създаден от парфюмера Матилд Лаурънт с сърдечни нотки от гардения и мускус.

erin

Простата и луксозна бутилка оцветена в златисто показва стилизираното лице на пантерата, даващ на целият дизайн специален почерк и характер. Лице на рекламната кампания е Ерин Уесън известна повече с нейните лицеви преобразувания наподобяващи котка. Ароматът на Cartier La Panthère ще се предлага във флакони с обем от 30/50/75мл. с концентрация от Eau De Parfum.

Ароматът на парфюма е подходящ както за зимата така и за пролетта, можете да решите да го ползвате през деня, но няма да сбъркате ако решите да го сложите и вечер. Парфюмът Cartier La Panthère придава много внушителен вид на присъствието ви без дори да се натрапвате.