Home » Парфюмерия » 10-те най-странни парфюми които сте виждали

10-те най-странни парфюми които сте виждали

Share Button

Ако си мислите, че вече сте попадали на най-странните миризми си помислете отново, защото днес ще ви представя 10-те най-странно ухаещи парфюми за които някога сте чували. Не си мислете, че си правя майтап, всички аромати които ще споменем след малко са реални и са пуснати в производство, отделен е въпроса колко хора биха си ги купили и което на мен лично ми е още по чудно защо биха го направили?

Не, че тези ухания сами по себе си са толкова смущаващи, поне мен не ме смутиха…
Но все пак вижданията на техните създатели се различават доста от общоприетите норми при създаването на добре познатите ни ухания.

10-те най-странно ухаещи парфюми за които някога сте чували и може би ще видите

 1. Vulva Original е парфюм който действително се предлага и има вагинален аромат. Създателите казват за парфюма: „Това не е класически парфюм, неговият аромат е създаден да стимулира главно този който го ползва, а не останалите около него.“; За разлика от повечето парфюми които просто подпомагат вашият собствен аромат с цел той да въздейства върху околните, Vulva Original е създаден да е в полза на собственика си.
  Парфюмът Vulva Fragrance

  Парфюмът Vulva Fragrance

   

 2. Funeral Home Scent (Аромат на Погребален дом), това е парфюм който има странно име и което е още по-странно от името е неговият аромат. Уханието му имитира, дори бих казала перфектно пресъздава аромата на погребален дом. Създатели на парфюма са парфюмерите от Demeter’s Fragrance Library. Парфюмът притежава изключително интересна композиция съставена от бели цветни нотки като лилия, махагон, ориенталски килим, гладиоли, типични за един погребален дом.
  Парфюмът Funeral Home Scent

  Парфюмът Funeral Home Scent

 3. Paint Perfume (Парфюмът Боя), ако някога ви се е искало да се напръскате със боя под формата на спрей сега можете да го направите с този парфюм, но кой би искал подобно нещо? Това определено не са били мислите на създателите на парфюма от Boudicca. Парфюма идва във флакон като на спрей със син цвят на течността. Първоначално след като се напръскате парфюма ще оцвети кожата ви и дрехите ви, но след известно време ще изчезне, заедно с опасението че сте си прецакали любимата рокля.
  Парфюмът Paint Perfume

  Парфюмът Paint Perfume

   

 4. Burger King Body Spray – Flame, това е първият аромат на популярната верига заведения за бърза закуска Burger King, който беше лансиран през 2008-ма година. Парфюмът има аромат на месо и се предлага за цена под 4$ и не се препоръчва за вегетарианци. Flame бе обявен за аромат който съблазнява със своят дъх на печено месо.
  Парфюмът Flame

  Парфюмът Flame

   

 5. Stilton Cheese Perfume Eau de Stilton, бе лансиран през 2006-та година. Създателите му твърдят, че той перфектно пресъздава аромата на синьо сирене, не знам само дали осъзнават какво са направили, защото ароматът му лично на мен ми напомня за чорапи които са носени месеци наред и не са сваляни.
  Парфюмът Eau de Stilton

  Парфюмът Eau de Stilton

   

 6. Lobster Scent, това е поредният изненадващ и апетитен парфюм който беше представен от Demeter’s Fragrance Library. За разлика от аромата на Погребален Дом, този дори ми допада със своите морски нотки и прекрасните нотки от сладкото месо на краб-а.
  Парфюмът Lobster Scent

  Парфюмът Lobster Scent

   

 7. Secretions Magnifique – Blood, Semen, and Spit, не мисля че имам думи да опиша подобно ухание, дори не мисля да превеждам съставките му на български. Ако някога сте имали това „не толкова свежо“ усещане ви препоръчвам да не се пръскате с парфюма създаден от парфюмерите Etat Libre d’Orange.
  Парфюмът Blood Semen and Spit

  Парфюмът Blood Semen and Spit

   

 8. DNA, е парфюмът представен от иновативната компания My DNA Fragrance създаваща биологически примамливи аромати от генетичният код на различни хора. Новата линия на аромати включват уханието на известни личности като Барак О’бама и Мерилин Монро.
  Парфюмът на Own DNA Fragrance

  Парфюмът на Own DNA Fragrance

   

 9. Cannabis Perfume, е аромат с дървесен аромат улавящ енергията и желанието на екзотичното растение. Ако харесвате по някаква причина аромата на Канабис, може и да харесате този парфюм.
  Парфюмът Cannabis Perfume

  Парфюмът Cannabis Perfume

   

 10. KISS Cologne Spray е за тези които искат да се вихрят цяла нощ, да купонясват на  rock and roll и да миришат на него. Но нужно ли е да миришете на група от четири потни мъже гримирани в готически стил? Не мисля, но все пак парфюмът е факт.
  Парфюмът KISS Cologne Spray

  Парфюмът KISS Cologne Spray