Home » Парфюмерия » Roberto Cavalli Nero Assoluto 2013 – Ревю

Roberto Cavalli Nero Assoluto 2013 – Ревю

Share Button
Новият парфюм от Cavalli

Новият парфюм от Cavalli

През Август месец 2013 имахме удоволствието да изпробваме последният аромат от Roberto Cavalli, който прие щафетата от Roberto Cavalli EdP от изминалата 2012-та година, заедно с него бяха представени Cavalli Acqua Roberto и Cavalli Oud Edition. Флаконът на новият парфюм е оцветен в стилно черно което е декорирано с златни мотиви подобен на дизайна от миналогодишното ухание чийто дизайнер бе Луис Търнър. Новият парфюм бе създаден в сътрудничество между Коти и Cavalli които кръстиха новият си парфюм CAVALLI NERO ASSOLUTO.

Новият аромат на Cavalli е перфектният избор за нощта, обявиха от модната къща на Cavalli, елегантен и възвишен. Композицията му е базирана на дървесни и цветни нотки подсилени от топлината на ванилията. Уханието му разцъфва с цветните акорди от орхидея последвани от топлото сърце изградено от нотките на тъмна ванилия и дървесните аромати в базара.

Cavalli Nero Assoluto ще бъде представен от лицето на Елиза Седнауой която можете да видите на рекламата малко по долу. Ароматът ще бъде наличен във флакони от 30,50 и 75мл с концентрация EdP.