Home » Парфюмерия » Маркови парфюми на ниски цени

Маркови парфюми на ниски цени

Share Button
вижте марковите парфюми на ниски цени

Вижте марковите парфюми на ниски цени

Това е една доста интересна тема която има доста недооформени моменти според мен, защото хем се говори за маркови парфюми, хем на ниски цени!

Това е много хубаво и още по-хубавото е когато наистина могат да се открият подобни предложения, но уви в България много фирми спекулират с това, наливат огромни суми в рекламни кампании били те в интернет, по вестниците, телевизията или друг вид медия, само и само за да продадат продуктите си без значение рекламното слово дали отговаря на истината!

Коя цена е ниска за един парфюм?

Първо това много зависи от парфюма, за различните парфюми различна цена би била ниска! Но общо казано ако един парфюм струва 200лв (Цената е примерна, но има доста класни парфюми на подобна цена) как можем да кажем че цената му е ниска?

Ами като погледнем стандарта в България 200лв. е половин заплата, а на места и цяла! Това съвсем не е лесно, как можем да си позволим подобен евтин парфюм?

Ами истината е, че ако искаме най-високото качество от един парфюм трябва да му платим и цената, която в никакъв случай не е ниска! Особено ако говорим за популярните и нови модели.

А защо да не изберем и по-евтини модели?

Естествено има марки които по начало предлагат по-евтини ухания, но това недвусмислено обуславя и тяхното по-ниско качество, не че не можем да сме доволни и с тези парфюми! За пример имам познат мъж, който ползва Sergio Taccini Feel Good For Men. Той има възможността да си ползвали всеки друг парфюм, и има други парфюми но любимият му е именно този парфюм, който в неговият случай има трайност около 3-4 часа, но човека си знае какво му харесва и независимо ниското съдържание на парфюмни композити си е доволен от парфюма.

Когато говорим за спекулациите при парфюмите на ниска цена.

Случвало ли ви се е да се разхождате по пазарната улица във своят град, или в някой от големите Мол-ове и да ви изненада усмихнато момиче предлагащо уханията на известните марки на ниска цена?

Няма да споменавам имена, защото вече се навъдиха доста „имитационни“ фирмички, предлагащи уж същият аромат, но на много по приемлива цена.

В интерес на истината парфюмите им съвсем не са лоши, но по мое мнение и доколкото съм имала възможността да ги тествам, ароматите им нямат нищо общо с оригиналите които имитират. В повечето случаи композицията им е по-плоска и е съсредоточена само върху няколко нотки, без да покриват целия спектър, за пример мога да дам нещо което всеки е опитвал, или поне така се надявам…

Кока Кола (оригинала) и примерно Кола на някоя Българска фирма. Има и добри Български Коли, но нито една със същият вкус, то и няма как да е със същия вкус защото веднага ще има обвинение и много солидни санкции за тези които си позволят своеволието.

Същото нещо е и с парфюмите на ниска цена.

А има ли маркови парфюми на ниска цена въобще?

„Има естествено“, както би казал Робин Кафалиев, обаче аз ще добавя едно „но“…

Има да, определено могат да се намерят маркови парфюми на ниски цени но те в повечето случаи идват или от Турция или от Дубай, като вторите са една идея по-добри. Понеже не се правят по стандартните процедури, тези парфюми имитират почти на 100% уханието на оригиналните маркови парфюми. И така съвсем спокойно мога да заявя, че има маркови парфюми на ниски цени и могат да бъдат открити в някои големи онлайн магазини, като за пример в пазарската част на parfumite.info, като там цените са много по добри от тези на конкурентните сайтове, като качеството е същото или по-добро.