Home » Парфюмерия » Lolita Lempicka представи новият L`Eau de Minuit Edition

Lolita Lempicka представи новият L`Eau de Minuit Edition

Share Button

Lolita Lempicka L`Eau de Minuit Edition беше специално лансиран за есента и зимата на 2013-та година. Това е 10-тото издание носещо името, което беше представено в син флакон, напомнящ ни нощното небе изпълнено със звезди. Магията от новогодишната нощ е пренесена чрез дизайна включващ златисти детайли. Новото ухание в лимитирано издание беше представено точно преди почивните дни и е посветено на почитателите на Lolita Lempicka.

Новият Lolita Lempicka L`Eau de Minuit който беше представен за есента и зимата на 2013-та

Новият Lolita Lempicka L`Eau de Minuit който беше представен за есента и зимата на 2013-та

Флаконът запазва формата си и контурите напомнящи ни за забраненият плод, който покрива небето като магическо наметало със златни звезди. Стъклото в цвят на тъмен аметист е в перфектна хармония със златистите детайли и ароматната течност.

Композицията на аромата акцентира върху цветовете от лудо-биле, разцъфващи върху мистериозните нотки на сладкият и мек ирис, жасмин, ванилия, сладка смирна и бензоин.

Парфюмът L’Eau de Minuit 2013 ще бъде наличен във флакон от 100мл с концентрация от 100ml EdP, в лимитирана серия и на цена която ще стартира от 90 Евро. От 15 Ноември до 2-ри Декември по магазините ще може да бъде намерен комплект от парфюма с две свещи имащи същото ухание.

komplekt-lolita-lempicka