Home » Парфюмерия » Fuel For Life Spirit от Diesel 2013 – Ревю

Fuel For Life Spirit от Diesel 2013 – Ревю

Share Button
Новият парфюм от Diesel Fuel for Life Spirit

Новият парфюм от Diesel Fuel for Life Spirit

Diesel представи своят нов мъжки парфюм който се казва Fuel For Life Spirit. Този парфюм е продължение на парфюма Fuel For Life от 2007-ма година, в обновен флакон и нов по-жив аромат. парфюма бе обявен за интензивен и мъжествен, секси, мистериозен и незабравим. Както Loverdose беше обявен за най-секси дамският парфюм на компанията така и този аромат пресъздава същото виждане само, че за мъжете.Парфюмерът създал изключително стилната му композиция Fabrice Pellegrin.

 

Ароматът на Diesel Fuel For Life Spirit

Уханието му може да бъде описано като „ферея“ от ориенталско-ароматни нотки като свежите цитруси, които се намират във връхните нотки на парфюма преминаващи към сърцето изградено основно от цветни нотки и се стигне чак до дървесната база. А сега малко по подробно, неговите веъхни нотки са изградени от горчиво-сладък кардамон и грейпфрут, сърцето му сияе с нотките на ирис и портокалов цвят и завършващ с тамян и кехлибар.

Парфюмът можеше да се намери по магазините още от Април месец 2013-та година и се предлага във флакони от 50,75 и 125мл.