Home » Парфюмерия » CHLOE See Eau Fraiche – Ревю

CHLOE See Eau Fraiche – Ревю

Share Button

Chloe обявиха лансирането на новият си парфюм който е създаден в сътрудничество между Chloe и парфюмери от Coty. Новият парфюм ще бъде оптимизирана версия на уханието от 2012-та година See by Chloe. Ароматът на парфюма който ще очакваме да се появи през следващите месеци ще бъде по-свежо и по плодово от оригиналният See by Chloe. Основната композиция бе създадена от дизайнера Майкъл Алмайрак и предназначен за дамите  които искат да бъдат женствени, енергични и обичат плодово-цветните ароматни нотки. Формулата на композицията на оригиналният парфюм акцентира върху нотките от ябълков цвят, акомпанирани от жасмин и бергамот с топлата следа от сандалово дърво.

Новият CHLOE See Eau Fraiche

Новият CHLOE See Eau Fraiche

Парфюмът See by Chloe Eau Fraiche е също базиран на уханието на цветове от ябълка, но акомпаниращите нотки са по свежи и цветни, като букета от свежи цветя и нотки на воден зюмбюл, деликатен жасмин, перфектно напомнящи за свежестта идваща от пролетта и цветята които са типични за сезона.

Нотките в базата на SEE BY CHLOE EAU FRAICHE предлагат елегантна и земна атмосфера която е изразена чрез аромата на ветивер. Автор и на този парфюм е Майкъл Алмайрак.

CHLOE See Eau Fraiche2