Home » Парфюмерия » 10 евтини парфюма които трябва да видите през 2013

10 евтини парфюма които трябва да видите през 2013

Share Button

Искате ли тази година да остане незабравима? Искате ли да откриете нови хоризонти в света на парфюмите? Искате ли да пробвате нещо което знаете, че ще бъде хем евтино хем достатъчно хубаво?

Тогава трябва да разгледате тези 10 евтини парфюма.

10 евтини парфюма които трябва да видите от parfumite.info

10 евтини парфюма които трябва да видите от parfumite.info

  • Chanel Coco Mademoiselle за жени е парфюм който няма как да не ви хареса, стилен наситен и много женствен взаимстващ различни аспекти от вашият характер като ги прави по силни и запомнящи се.
  • Chanel Blue за мъже, за истинските мъже. Този парфюм крие необятните морски вълни във своят полъх.
  • Chanel №5 мисля че може да се категоризира към парфюмите които нямат нужда за представяне
  • Chanel Chance EdP е поредният парфюм от Шанел който има само добри отзиви и който е любим на необятен брой дами по цял свят.
  • Armani Code за жени е един от най-известните парфюми на Италианската модна къща представяни някога, а сега и на намалена цена само в parfumite.info.
  • Bvlgari Jasmin Noir е от тези дамски парфюми за които казвате на какво мирише, когато се разминете с дама носеща го в момента.
  • Agent Provocateur LÁgent е ароматът за дамите който може да съблазни всеки мъж и да развинти фантазията му до неузнаваеми граници само след първият полъх.
  • Givanchy Organza First Light – ако някога сте пробвали Organza тогава този парфюм ще ви хареса поне два пъти повече заради изчистеният си и по-лек и рафиниран аромат който не случайно бе наречен First Light
  • И накрая но не и по аромат остана да споменем Gucci Guilty Intense който бе лансиран не дълго след представянето на оригиналният мъжки Guilty.

Евтини парфюми, но с качествен аромат!

По принцип те не са евтини, но в момента са на промоция в каталога на parfumite.info и можете да се обзаведете с прекрасен аромат на много добра цена. Ако вие си търсите евтини парфюми за подарък, то това е мястото където можете да го намерите, а ако си търсите и качествени евтини парфюми то тогава трябва да вземете под доста голямо внимание горният списък защото това са едни от най-качествените и евтини парфюми които можете да откриете.

Ако това не ви е достатъчно можете да разгледате и нашите Топ 20 маркови парфюми и да си изберете кой е точният за вас.